MENU 1
- Primer plat: pastaformatge.
- Segon plat: paella valenciana.
- Tercer plat: brownie de xocolate.
- Primer plat: calamars a la romana.
- Segon plat: arròs al forn.
- Tercer plat: arròs amb llet.
- Primer plat: ensaladilla rusa.
- Segon plat: canalons de pollastre.
- Tercer plat: brac de gitano.
- Primer plat: angulas a la basca.
- Segon plat: besugo al forn.
- Tercer plat: pastís de crema.
- Primer plat: bogabant a la plaxa.
- Segon plat: arròs amb sepia:
- Tercer plat: yogurt amb maduixes.
- Primer plat: amanida cessar.
- Segon plat: paizza barbacoa.
- Tercer plat: pastis de llimo.
- Primer plat: truita de patata.
- Segon plat: rellom al roquefort.
- Tercer plat: platan amb sirop de chocolata.
- Primer plat: tallarins a la carbonara.
- Segona plat: pizza de pernil amb formatge.
- Tercer plat: pastis de chocolate.
- Primer plat: brou de pollastre.
- Segon plat: sepia a la plancha.
- Tercer plat: macedonia.
- Primer plat: calamars amb tomaca.
- Segon plat: albondigues amb salsa de almendra.
- Tercer plat: batut de mores
No hay comentarios:
Publicar un comentario